Мариана Попова избухна: Извънземните ще кацнат

14 октомври 2021 | 13:21
3899
3
снимки: Facebook
3

Мариана Попова отново изрази възмущението си от безотговорността на българите, относно противоепидемичните мерките в страната. Които в момента не са затегнати, но и не се спазват стриктно от повечето хора.

Певицата за пореден път използва трибуната на Фейсбук, за да изкаже крайното си разочарование, като добави и щипка от характерния си пиперлив хумор:

"Още малко, ще стане това, което не ми се иска никак. Кое ли?!
Ще кацнат извънземните и ще залеят летището с графен а после ще ни чипират направо през стълбовете на 5G - то.", написа певицата, като сподели официална статистика, от която става ясно, че отново леглата в болниците не достигат и положението е повече от плашещо. 

Припомняме ви, че това съвсем не е първият път, в който Мариана Попова изказва разочарованието си от липсата на дисциплина в българите. Съвсем наскоро тя дори заяви, че мрази Левски, ЦСКА и Лили Иванова, защото въпреки трудната обстановка, те така и не отмениха изявите си пред публика и не бяха спазени противоепидемичните мерки. В същото време съобщи и че тя и дъщеря ѝ са били заразени с вируса. 

Четете още: Наум Шопов се съблече, но феновете са недоволни. Ето защо

Още по темата

Коментари

3
  29 януари 2022 | 21:46 отговор
 

Да, тя има вид на човек, който контактува с извънземни.

 
2 Иван
  28 януари 2022 | 19:49 отговор
 

Маце, Карлуково те зове.

 
1
  14 октомври 2021 | 14:52 отговор
 

Напусни!

 

Добави Коментар

Най-четени