Мариана Попова никога не се е притеснявала да защитава позицията си в публичното пространство, при това с възможно най-остри думи. През последните седмици певицата се възмущаваше от ситуацията в страната ни с Ковид-19, след като самата тя мина през болестта заедно с дъщеря си.

Сега обаче под прицел е взела съвсем различна тема. Преди няколко дни в медиите се тиражираше информацията, че докато българите едва свързват двата края, тя се е обзавела с чисто нов, мощен Кадилак. И бе обвинена, че малко по-рано самата тя се е оплаквала от бедността, което се оказа съвсем невярно твърдение.

Е, Мариана Попова отново не остана длъжна и реши да не пропуска клюките покрай ушите си. Тя сподели една от новините за "новия ѝ Кадилак" и призна, че дори няма книжка, камо ли да кара нова, или каквато и да е, кола:

Първо и най- важно никога не съм имала книжка! Изводите са за, тези които отново се упражняват! Не зная къде съм се оплакала от бедност, но смятам че на всички ни е еднакво трудно! Новият мощен Кадилак е стар, семеен автомобил, който да побира 3 дъщери, кокер и коте!
"журналисти",но след това, което видяхме днес по БТВ, всичко е възможно."

Четете още: Любимият на Лорина Камбурова направи шокиращи разкрития за последните й дни