Мария Игнатова показа шикозния дом, чийто покрив дели с новата си любов

14 май 2021 | 07:45
7629
2
Снимки: Instagram
2

Мария Игнатова не е от звездите, които обичат да държат частния си живот на показ и да допускат любопитните погледи да надничат често в личното ѝ пространство.

От време на време обаче и тя проявява милост към феновете си и пооткрехва вратата към някои интересни детайли от интимното ѝ битие. 

Дали отворената ѝ към последователите ѝ душа в момента се дължи на изтичащия ѝ договор с "Папараци" и произтичащото от това предваканционно настроение, или е резултат на романтичната ѝ връзка с култовия журналиста Ивайло Нойзи Цветков, не знаем. Сигурно е обаче, че чаровната блондинка става все по-ларж и гостоприемна към почитателите си напоследък.Преди броени дни тя сподели снимки в историята на Инстаграм профила си, разкриващи прелестната ѝ къща, разположена в полите на Витоша, която тя дели със своя любим. Кадрите, които първи показаха Hotnews.bg., представляват уютна веранда, голям двор с великолепни цветя, където красавицата пие кафето си сутрин.

Къщата е на няколко етажа и има голяма беседка, в която влюбената двойка се събира за обяд или вечеря в  дни. След като се раздели с бившия си партньор - актьора Димитър Рачков, Мария се върна за кратко в къщата на майка си, чийто успешен бизнес позволяват на родителката да се шири в не по-малко красив дом от този на дъщеря си и Нойзи Цветков, припомнят от сайта. 

Четете още: След раждането Ева Веселинова още има коремче. Вижте с какво го топи...

Още по темата

Коментари

2 Ujass
  16 май 2021 | 14:12 отговор
 

Jenata kloyn. Mocyna na kloyn

 
1
  15 май 2021 | 04:15 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени