Автор
Ева Григорова

Мила Робeрт стресна зрителите с избора си на тоалет (СНИМКА)

Певицата Мила Роберт изненада зрителите с появата си по телевизията в секси блузка с едно рамо, без бельо, но с топла шапка и огромни апрески. Дъщерята на Ваня Щерева е известна с ексцентричния си начин на живот и стил на обличане, но този път дефектът не се превърна в ефект и Мила изглеждаше доста нелепо, особено на фона на водещите в телевизията-майка, стегнати в бизнес костюми и красиви ризи, писа Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

Най-добрата приятелка на Мария Бакалова се появи в ефир минути преди първата изява на Надя от "Елит" като водеща на "100 процента будни". Според зрителите тя изглежда перфектно на екран, има прекрасна дикция и те й пожелават успех. Но засега немалка част от тях продължават да си искат предишната дългогодишна водеща, продуцент и идеатор на ток-шоуто Мария Андонова.

Или поне докато свикнат с присъствието на новото попълнение в екипа му в лицето на Надето, която ще си партнира с другия основен водещ, колегата й Стефан А. Щерев.

View post on Instagram
 

„Оттук нататък - просто Надя! Край на всички други спекулации! Няма „Надя от „Елит" - то свърши. Надявам се с нейното елитно присъствие, опит и знание, да допринесем за доброто начало на Вашия и нашия ден! Добре дошла сред нас!"



Четете още: Кейт и Уилям се ядосаха на Хари и Меган, заминават надалеч