Автор
Кристина Кирова

Монахиня стана звезда в OnlyFans (снимки)

Юди Пинера е едва 10-годишна, когато заживява в манастир. Още тогава тя се влюбила в идеята за мисията на монахините и искала да бъде чиста и добра като тях.

Днес обаче тази дама е звезда в най-известната социална мрежа със съдържание за възрастни и е захвърлила одеждите на монахиня, за да снима горещи кадри пред камера. Но все още вярва в Бог.

И макар от малка да е силно религиозна, Юди днес е порнозвезда, а се поддала на OnlyFans, просто защото е научила, че разсъбличането пред камера е новата мода, която на всичкото отгоре може да бъде и доходоносна. OnlyFans светът се оказал изключително голям, а хората, които били готови да видят палава монахиня в действие - твърде много и твърде богати. Днес Юди е една от по-известните мацки в платформата и качва редовно голи снимки и видеа там, както и в някои други сайтове за възрастни.

Пинера все още вярва, че Бог е висшата сила, която управлява живота ѝ и ѝ помага, въпреки че е категорична, че няма никаква възможност да се завърне към дните си на монахиня: "Господ е винаги с мен, а аз се чувствам страхотно, въпреки че свещеникът се опита да ме накара да напусна новата си работа", споделя тя.

Четете още: Отново си избра красив младок: Ваня Щерева влиза в "Ергенът"? (снимки)