Мони Зенгинер за Габи: Тя се храни от злоба, вулгаризъм и пошлост

22 март 2023 | 11:58
2940
1
снимки: Instagram
1

Най-изявените врагове сред участничките във втори сезон на "Ергенът" вече са ясни. Мони Зенгинер и Габриела Бланко изпитват силна омраза една към друга още от началото на шоуто, която ескалираше с всеки изминал ден. И макар екзотичната танцьорка да е отпаднала от предаването и снимките на шоуто да са приключили, негативната емоция помежду им продължава да се засилва. 

Това се забелязва от публичните изяви на Зенгинер, която никак не пести лоши определения за Габриела, което означава, че между тях помирение не е имало. В едно от последните си телевизионни интервюта Мони сподели, че Габи е злобна и вулгарна. Но истината е, че докато Бланко натрупа сериозно количество негативни коментари по свой адрес сред зрителите, Мони успя да спечели симпатиите на голяма част от тях.

"Габриела е едно озлобено, ощетено, осакатено и неудовлетворено от живота момиче. Тя се храни от злоба, вулгаризъм и пошлост и тук нямам предвид професионалната ѝ сфера, която е публично достояние, а енергията, която ѝ е нужна, за да се почувства по-малко нещастна. Изпитвам истинско съжаление както към нея, така и към семейството ѝ", сподели танцьорката пред "България днес".

Четете още: Часът на истината: Утре Евгени ще избере между две от най-близките приятелки


Още по темата

Коментари

1 Истината
  25 март 2023 | 22:19 отговор
 

И това го казва Мони -кючекинята,която се изхранва като ВУЛГАРНО тресе като пача полуголите си цици и задник пред пияни мъже, по цигански сватби.И аз не бих искала дъщеря като Мони.

 

Добави Коментар

Най-четени