Автор
Весела Георгиева

Наистина ли? Вижте каква голяма промяна настъпи с Пам Велидис след "Ергенът"

Всички вече знаем историята на Пам Велидис, която е автор на есета и plus size модел. Пам успя да влезе в няколко напрегнати ситуации в риалитото, в което участва - "Ергенът", а след това сподели мисли по темата в личния си профил във Фейсбук.

А сега се оказва, че след предаването чаровната червенокоска е успяла да свали близо 10 килограма. Пам често споделя снимки от залата, в която тренира. Истината обаче е, че е започнала да спортува усилено още преди да влезе в шоуто.

View post on Instagram
 

А причината за промяната е нейна приятелка.

"Действително съм 10 килограма по-слаба. Направих много мускулна маса. Тренирах още преди да започне предаването. Не спирам и до днес. Ходя в залата 5 пъти седмично", разкрива Пам.

Любимите й занимания в залата са упражненията за крака. Пред феновете си в социалната мрежа тя споделя, че може да вдигне 200 кг.

От години Пам се занимава с различни спортове - зумба, таебо... Но не тренира, за да е с изваяно тяло, а за да сваля тежестта на различните енергии.

"Имам стрии, имам целулит, но не се притеснявам", разкрива смело тя.

Нейни приятели пък написаха в профила й, че знаят истинската цел на присъствието й в шоу като "Ергенът", където всички други участници са направо с манекенски размери.

View post on Instagram