Автор
Ива Петрова

Намери си майстора: Алекс показа младото гадже (снимка)

Сърцето на Алекс Гърдева от първия сезон на "Ергенът" вече e заето.

Красивата брюнетка е влюбена, научаваме от "България днес". От медията уточняват, че Алекс сама се издала за новия мъж до себе си, споделяйки клип, на който се наслаждава на блажения релакс в СПА център в компанията на тайнствения младеж.

Двамата са в релакс зоната и отмарят след влизането в сауната и парната баня. Според информацията, господинът дори бил по-млад от нея. Към момента чаровната психоложка не е потвърдила официално връзката си с въпросния ухажор, пленил сърцето ѝ.

Напоследък често виждаме Гърдева да гостува в медиите, за да коментира втория сезон на "Ергенът". До ден днешен обаче тя успява да запази личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

View post on Instagram
 

Слухове за гаджета на 36-годишната Алекс не липсват от миналата година след участието ѝ в романтичното риалити. Според мълвата Алекс си падала по агнешко. Затова и много медии я събираха и разделяха с кого ли не.

Сред спряганите от тях партньори на риалити звездата бяха имената на малкия брат на певицата Лидия - 17 години по-младия от нея Живко. Новината впоследствие се оказа абсолютно невярна. Преди това пък се говореше, че Гърдева е заменила в леглото на бизнесмена Илиян Найденов сексбомбата Джулиана Гани. Но и тогава слухът бе опроверган.

Александра Гърдева беше сочена като една от дамите с най-големи шансове да спечели сърцето на Виктор Стоянов в първия сезон на "Ергенът". В последните дни от престоя си в имението обаче, огорчена от Ерген №1, красавицата реши да си тръгне сама, въпреки розата, която получи от Виктор.

View post on Instagram
 

Четете още: Мариана Попова към Плачков: Мъжете ги няма, но теб те има!