Не е само Роналдо: Ето кои още звездни мъже си сложиха ботокс в пениса!

Наслушали и навидяли сме се на какви ли не странности в последно време, що се касае до корекции и трансформации по тялото и лицето, та един ботокс в пениса ли ще ни учуди?

Е, да, признаваме – това наистина не го очаквахме! Още повече, когато става дума за звездни мъжаги, по които въздишат милиони жени от целия свят. Но щом знаменити дами си пъхат филтри къде ли не, трябва ли да ни изненадва това, че и известни мачовци също правят поправки по себе си. И то не къде и да е, а по мъжкото си достойнство.

Тази седмица стана ясно, че бившият играч на "Реал Мадрид" си е инжектирал ботокс в пениса. Явно протеинът и тежестите, с които гради завидни мускулни форми, не са му достатъчни. Види се, че спортистът не е безразличен и към размера на члена си. Той обаче далеч не е единственият, прибягнал към подобна манипулация.

View post on Instagram
 

Преди него ботокс в чатала си е слагал и друг футболен любимец – Девид Бекъм.

Още през 2014 г. д-р Роберто Виел споделя, че е настъпило време на възход за такава интервенция. Зад желанието за 40-процентното увеличение на търсенето на уголемяване на пениса стоят най-вече добре платени знаменитости и актьори от порно индустрията.

Експертът е категоричен, че подобно желание е провокирано най-вече от сексуализирани изображения и реклами, в които участват знаменитости като Дейвид Бекъм, Дейвид Ганди и Джейми Дорнан. Те най-често показват мъжко бельо, а снимките са в крупен план или с фокус между краката им.

View post on Instagram
 


Любопитното е, че независимо от скъпата цена на интервенцията на пениса, в последно време се наблюдава все по-голямо търсене за нея, разкрива д-р Виел. Дори и от мъже, чиито "малки приятели" са доста добре развити.

За процедури от подобен характер по нашите ширини много не се говори. Изключение прави фолкпевецът Азис, известен с корекции на какви ли не места от цялото си тяло, в това число и на пениса. Да припомним, че преди време бе качено видео в You Tube, в което той говори точно за това, но впоследствие то бе свалено.

„Всеки мъж има един запас, когато натиснеш леко коремчето долу, над пениса, и той изскача повече. Става малко по-голям. Моят доктор максимално натисна. Имало е случаи по света, в които излизат 5 сантиметра. При мен не излезе. Това място се облича в специална течност, оформя се един нов пенис – като дебелина и дължина, и това е”, хвърли светлина върху интервенцията изпълнителят тогава.

View post on Instagram
 

Четете още: Всичко си е ремонтирал: Азис призна колко струват "подобренията" му