Автор
Весела Георгиева

Всичко си е ремонтирал: Азис призна колко струват "подобренията" му

Азис струва най-малко 825 хиляди лева в идеалния си вариант, става ясно след сбор на всички операции, които певецът си е направил. Само преди няколко дни фолкидолът призна, че е направил поредното подобрение – скули, за които е платил по 10 000 лв. Моделирал ги е у нас, писа "България Днес".

"За последните 20 години съм се подложил на цели 13 разкрасителни процедури, които ми струваха около 100 хиляди евро. Всичко съм си ремонтирал", признава певецът.

View post on Instagram
 

Преди това в клиника в Турция той си направи операция за оформяне на гърдите, напомпа бицепсите и се сдоби с големи, оформени ръце. Сложи си и косми на гърдите, за да изглежда като мачо.

"Съвсем скоро си отрязах ушите. Устните ми са правени, лицето ми е правено, веждите ми са правени. Стигаме до гърдите и те са оформени. Бицепс, трицепс, надолу паласки, корем ми е правил няколко пъти хирургът и стигаме до пениса“, изрежда всичките операции чалга кралят.

View post on Instagram
 

Той допълва, че най-много се гордее с мъжкото си достойнство, което е цели 25 см.

Освен на външността си, изпълнителят е претърпял коремна операция. При нея му е поставен гастрален пръстен, после обаче го е извадил и започнал да ходи на фитнес.

"Подложих се на 30-минутна интервенция, след която получих големи бицепси. Оформянето и уголемяването им обаче е от материал на основата на хиалуронова киселина и трябва да се поддържа с упражнения“, хвали се изпълнителят.

"С това не казвам, че спирам промяната. Тя винаги предстои“, казва още певецът. И с това дава да се разбере, че ще продължи да се тунингова. Азис обича да провокира!