Недопустимо! Мис България с жестока издънка в Инстаграм

Мис България 2019 го раздава все по-горещо и свободно в социалните мрежи. Радинела Чушева, която освен мис е и бивша адреналинка, не спира да разгорещява феновете си и дори преминава границата на благоприличето.

Ето защо последното видео, което си позволи да сподели в Инстаграм, вече е премахнато. Освен това голите фотографии са в разрез с протокола на конкурса „Мис България“.

Напук на всички правила обаче Радинела не спира да публикува кадри с еротична нотка. Тя дори понякога пропуска бельото, когато се снима.

View post on Instagram
 


Това съвсем не е първият случай, в който Мис България публикува снимки, които биха коствали титлата ѝ. Заради подобни прояви бе отнета короната на Теди Бургазлиева през 2002 г. Мис България 2015 г. Марина Войкова също за малко можеше да загуби короната за разголени снимки.

Очевидно Радинела съвсем не се притеснява от реакцията на организаторите на конкурса. Припомняме ви, че още в края на 2019 г. тя заяви, че е разочарована от тях, тъй като не е получила подкрепа в реализацията си след победата.

View post on Instagram
 


Четете още: А Ни Ло е гола на кон (снимка)