Невероятно: Вижте как изглежда жената на Иво Аръков броени дни след раждането (снимка)

26 май 2023 | 13:37
8035
1
снимки: Instagram
1

Габриела Николаева, която от няколко години е любимата на актьора Иво Аръков и преди по-малко от месец го дари с дете, изглежда просто зашеметяващо. 

Доказателството за това е снимката, която красавицата сподели във Фейсбук и към нея гордо написа "Мама". От кадъра се вижда, че младото семейство е било на разходка в центъра на Пловдив и бебе Тео е успяло да се порадва на хубавото време, вероятно това е и една от първите му разходки, след като се появи на бял свят миналия месец. 

Не можем да не отбележим, че Габриела изглежда зашеметяващо добре и явно бързо успява да се раздели с килограмите, натрупани по време на бременността.

 

Припомняме ви, че Иво Аръков използва нетрадиционен и забавен начин да съобщи, че е станал татко, като тогава в публикацията си нарече Николаева "милф" или на български казано - "секси мамче", а пък себе си определи като "сладко татенце". 

Четете още: Валерия чукна 25 с Айлин и Джия, а къде е Евгени? (снимки)


Още по темата

Коментари

1
  26 май 2023 | 19:50 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени