Автор
Ева Григорова

Нов бизнес: Соня Васи продава пуловери през Фейсбук

Соня Васи е единствената досега нашенка, която озари кориците на американското списание "Плейбой". Наскоро стана ясно, че красавицата е започнала да продава пуловери чрез Фейсбук. Нейната страст към плетивата датира много отдавна, но едва сега тя вече предлага стоката си и от личния си профил.

View post on Instagram
 


Соня качва пуловерите от нейната марка и ако някой иска да си ги поръча, трябва да ѝ пише лично съобщение за цената. Под всяка снимка е пълно с въпроси от типа: има ли размери и колко струват. Васи не разкрива цените публично, а само в личен чат. Това е метод, чрез който блондинката цели покачване на оборота си.

View post on Instagram
 


Васи заявява, че "Не е важно в колко магазина имаш стока, важното е какъв ти е маркетингът". Тя е избрала социалните мрежи, защото в момента те са най-достъпни до крайния потребител. Очевидно личната комуникация е важна за ней, когато поръчват нейната марка. Преди години тя стартира с плетени шалове, а после разшири бизнеса си и с пуловери. Васи използва европейски прежди, които са изключително качествени, меки и удобни. Доставят ѝ ги главно от Италия и Франция. Повечето от нещата ги плетат в Америка, има и жени, които ѝ помагат, но чантите и пуловерите обаче си ги прави у нас.