Нов бизнес: Соня Васи продава пуловери през Фейсбук

07 февруари 2023 | 10:14
1055
1
Снимки: Instagram
1

Соня Васи е единствената досега нашенка, която озари кориците на американското списание "Плейбой". Наскоро стана ясно, че красавицата е започнала да продава пуловери чрез Фейсбук. Нейната страст към плетивата датира много отдавна, но едва сега тя вече предлага стоката си и от личния си профил.


Соня качва пуловерите от нейната марка и ако някой иска да си ги поръча, трябва да ѝ пише лично съобщение за цената. Под всяка снимка е пълно с въпроси от типа: има ли размери и колко струват. Васи не разкрива цените публично, а само в личен чат. Това е метод, чрез който блондинката цели покачване на оборота си. 


Васи заявява, че "Не е важно в колко магазина имаш стока, важното е какъв ти е маркетингът". Тя е избрала социалните мрежи, защото в момента те са най-достъпни до крайния потребител. Очевидно личната комуникация е важна за ней, когато поръчват нейната марка. Преди години тя стартира с плетени шалове, а после разшири бизнеса си и с пуловери. Васи използва европейски прежди, които са изключително качествени, меки и удобни. Доставят ѝ ги главно от Италия и Франция. Повечето от нещата ги плетат в Америка, има и жени, които ѝ помагат, но чантите и пуловерите обаче си ги прави у нас.Четете още: Габи пак палува. Мъжете изпаднаха в екстаз (Снимки)

Още по темата

Коментари

1
  09 февруари 2023 | 08:50 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени