Автор
Веселина Петрова

Новият Ерген спечели зрителите, "ергенките" обаче удариха дъното

Сезонът на риалити форматите започна с пълна скорост. Едно от най-рекламираните и с висок рейтинг от миналата година - "Ергенът", също стартира. И коментарите заваляха като сняг през март - много, на гъсто и на парцали...

Имаше и изненада, и съспенс, и разочарования, и сеир. Особено от последното - по много.

View post on Instagram
 

Трябва да признаем обаче, че в избора си на Ерген продуцентите не са сбъркали. Чаровният пианист Евгени успя да докосне сърцата на зрителите. А коментарите са все в негова полза.

"От първия епизод останах с впечатлението, че Евгени има ум, вкус и ясни критерии за момичето, което търси. Имам предвид на кого подари първите 3-4 рози. Дано не ме опровергае по-нататък. И дано не се поддаде на натиск от Продукцията да толерира някои скандалджийки заради "рейтинг" на предаването.", пише Ели Иванчева.

View post on Instagram
 

"Да, момчето си е много на място. Останах с впечатление, че има вкус и идеал за жена. Първата роза я подари на най- истинското и неподправено момиче. То това другите жени ли са.", коментира Мария Костова.

"След като видя участничките, ергенът се върна при майка си.", пише с усмивка и чувство за хумор Роси Генчев.

Много от зрителите пишат, че са готови да спасят Евгени от мамите в шоуто и "да се свършва". Дори се появи нов, актуален хаштаг #даСпасимЕвгени.

"Какви са тези силиконови и хиалуронови фръцли.Толкова ли няма умни и красиви естествени българки. Превърнахте шоуто в бардак...надпревара... съгласни на всичко, за да влязат в леглото му.", пишат възмутени зрителки.

Ама верно си е, не е ли? Вижте ги само тез моми. Деколтетата им колкото Ниагарския водопад и от тях се лее една прелест невиждана. А заговорят ли - ум да ти зайде. Човек да се чуди от Харвард ли идват или от Йейл...

Една го попита дали всеки път си носи пианото със себе си, когато излиза на сцената. Браво, момиче!

Габи веднага стана обект на хейт, заради визията си. Тя хейти, значи си го заслужава, коментират зрителите.

Е, има няколко момичета, които са извън общоприетия ценз за хубост и успех - т.е. естествено красиви.

View post on Instagram
 

Много от зрителите оцениха красотата на Меган.

"Изключително интелигентно момиче. Рядко се срещат в такива формати. Дано да не бъде подтикван от продукцията за неразумни решения. Но Меган наистина заслужаваше да бъде оценена"...

Има и една девойка, която не е толкова анорексична...

Любопитен факт е, че Николета Лозанова коментира шоуто също бе впечатлена и коментира естествената красота на Валерия.

Разбира се, още сме в началото. А всеки заслужава втори шанс. Така ще гледаме - да видим накъде ще летят розите. А вие?