Обвиниха и Марая Кери в сексуално посегателство

09 ноември 2017 | 09:15
9197
2
Снимки: Getty Images
2

Америка е разтресена от поредица от неочаквани сексуални скандали, а ние сме убедени, че това няма да е последният иск срещу звезда. След бурията, която предизвика случаят "Харви Уинстийн" и шокиращите обвинения срещу Кевин Спейси, дойде ред и на Марая Кери.

Бившият телохранител на певицата Майкъл Анело Кери заплашва да я даде под съд за сексуално посегателство и за потъпкване на човешкото достойнство. По думите на бодигарда Марая унижила него и негови колеги, като ги е наричала нацисти, скинари и членове на Ку-клукс-клан.

Анело споделил пред властите за случай, в който Кери под предлог да пренесе багажа й, го е поканила в хотелската си стая и го посрещнала в "прозрачно облекло". По думите му той веднага искал да напусне стаята, но тя не му позволила. Въпреки това обвинение, бодигардът признава, че между тях никога не е имало физически контакт.Анело е бил шеф на агенция за охранители, която е обезпечавала безопасността на Кери в периода 2015-2017 година. Бодигардът твърди още, че певицата му дължи точната сума от 221,329.51 долара. 

Според американската преса, адвокатите на Марая Кери се опитват да уредят спора извън съдебната зала.

 

Още по темата

Коментари

2 Fiedler
  10 ноември 2017 | 08:49 отговор
 

Този иска да изкара бързи пари,защото Марайчето го е разкарала. Най-вероятно ситуацията е била обратната.Сто процента й е натегнал oбаче тя го е отрязала. Нека тя мен да ме насили,нямам нищо против хахах. Ще я клатя по 2 часа минимум на ден.

 
 
11 ноември 2017 | 07:53

Любител на едър добитък?

1 Mirko
  09 ноември 2017 | 22:37 отговор
 

Тя тази като я гледам постоянно посяга сексуално на разни банички, вафлички, чипсове, салата Цезар, кюфтенца, сланина, пилешко роле, агнешка главичка и айран.

 

Добави Коментар

Най-четени