Автор
Woman.bg

Обвиниха и Марая Кери в сексуално посегателство

Америка е разтресена от поредица от неочаквани сексуални скандали, а ние сме убедени, че това няма да е последният иск срещу звезда. След бурията, която предизвика случаят "Харви Уинстийн" и шокиращите обвинения срещу Кевин Спейси, дойде ред и на Марая Кери.

Бившият телохранител на певицата Майкъл Анело Кери заплашва да я даде под съд за сексуално посегателство и за потъпкване на човешкото достойнство. По думите на бодигарда Марая унижила него и негови колеги, като ги е наричала нацисти, скинари и членове на Ку-клукс-клан.

Анело споделил пред властите за случай, в който Кери под предлог да пренесе багажа й, го е поканила в хотелската си стая и го посрещнала в "прозрачно облекло". По думите му той веднага искал да напусне стаята, но тя не му позволила. Въпреки това обвинение, бодигардът признава, че между тях никога не е имало физически контакт.



Анело е бил шеф на агенция за охранители, която е обезпечавала безопасността на Кери в периода 2015-2017 година. Бодигардът твърди още, че певицата му дължи точната сума от 221,329.51 долара.

Според американската преса, адвокатите на Марая Кери се опитват да уредят спора извън съдебната зала.