Автор
Весела Георгиева

Отмъщението се сервира студено: Щастлива ли е Златка, заради проваления брак на Джийзъса?

След по-малко от година брак, бившият национал Благой Георгиев и неговата любима Полина Спасова са пред развод. Това стана ясно от Инстаграм профила на брюнетката, която написа, че вече не е с Джизъса. Тя дори уточни, че раздялата е настъпила малко, след като той е влязъл в "Сървайвър".

View post on Instagram
 

Стана ясно и че Спасова е в процес на премахване на татуировката с името на Благой. Тя потвърди, че „решението ѝ е крайно”. И сподели с феновете си, че към раздяла с Благо я е подтикнало неговото отношение.

Любопитен е фактът, че Благой обаче все още носи своята брачна халка, а в профила му все още общите им снимки си стоят. В профила на Поли в Инстаграм снимки на Благой няма!

View post on Instagram
 

Това ще е втори развод за Джийзъса. Той беше женен за танцьорката и милионерска наследница Есмер, от която има син, когото не е виждал от години.

Преди да се появи Поли, той беше с плеймейтката Златка Райкова. Двамата бяха заедно от 2018 г. и имат един син, който също се казва Благой. Георгиев беше сгоден и за бившата гимнастичка Христина Витанова, от която са другите му две деца - Йоана и Давид. Двойката няколко пъти се разделя и събира, но така и не стигна до сватба.

За сметка на това бившата половинка на Благой и майка на едно от децата му - Златка Райкова, грее от щастие след раздялата им.

View post on Instagram
 

Тя е влюбена и отново обвързана - с Карен, двамата чакат и първото си дете - син. Преди седмици отпразнуваха официално първата си годишнина.

Наскоро Райкова отговаря на въпроси на свои последователи и призна, че има моменти на разочарования и провали, но "след това успехите ѝ са били по-сладки“. Явно това се отнася и за провалената ѝ връзка с Благо и последвалата любов с Карен...