Едва ли сред някои от вас все още има такива, които не знаят, че звездното семейство Петканови се подложиха на ринопластика. Алекс и Дани отскочиха съвсем наскоро до съседна Турция, като и двамата решиха да подобрят имиджа си. И не спестиха нито миг от вълненията си покрай операцията, а споделяха всякакви впечатления и всичко, което им се е случило преди и след интервенцията с феновете в социалните мрежи.

А как изглеждат сега и какъв е резултатът от ринопластиката? Всъщност, още е рано да се каже категорично, тъй като е необходимо да изминат месеци преди да си проличи крайният резултат, но моделката и водещият вече имат много променена визия.

View post on Instagram
 

Снощи те бяха гости в "Шоуто на Николаос Цитиридис", за да разкажат подробно за приключението си покрай операцията и зрителите имаха възможността да видят какъв е ефектът от нея към този момент. И останаха доста изненадани, а някои дори разочаровани.

Появиха се доста коментари, според които Алекс Петканова е загубила идентичността си и вече много прилича на всички дами от попфолк бранша, които си кръцнаха носи през годините. Те дори направиха аналогия с Преслава, която също срещна широко неодобрение сред феновете си, защото носът ѝ придаваше истинско очарование. По същия начин коментират и Петканова, която според се е обезличила.

Наистина разликата с преди е доста по-очевидна, отколкото при съпруга ѝ Дани, но вероятно е необходимо още време, за да се види крайният резултат от усилията на хирурга.

Четете още: Мария Игнатова и Нойзи стягат втора сватба