Автор
Антония Дамянова

Поли денонощно до Благо Георгиев, не го оставя даже за миг

Полина Спасова – новата жена на футболиста Благой Георгиев, не смята да става фолк певица, каквито слухове се появиха преди дни, пише hotnews.bg

Прясната булка отрече пред "Уикенд" абсурдните твърдения. „Не мисля да се занимавам с пеене, още повече да ставам фолк певица. Имам доста по-сериозни планове да се занимавам с бизнес като родителите ми“, отсече тя. 26-годишната девойка е запозната с бизнеса на баща си, защото често му помага в хотелиреските дела. Именно в тази насока смятала да се развива Спасова, която имала пълната подкрепа на семейството си.

View post on Instagram
 

Брюнетката в момента се наслаждава на първите си дни като младоженка и е много щастливи с мъжа си Благой Георгиев. Двамата все още не са заминали на меден месец, който планират за края на юли. Припомняме, че Поли и Благой станаха съпруг и съпруга на 25 юни. Сватбата бе в хотела на родителите на булката във Велинград.

Спасова наистина е ходила на уроци по пеене и се е увличала по музиката, но това е било в тийнейджърсикте й години. Полина не е пяла дори на сватбата си, каквито слухове също се носеха, но пък е била постоянно на дансинга, издадоха източници на изданието.

View post on Instagram
 

Любовта между семейство Георгиеви пламнала във фитнеса, където се запознали и веднага станали изключително близки. Малко след като разбрали, че си допадат, решили да заживеят заедно, но не в България, а на остров Бали, където Благой паднал на колеле и предложил брак на брюнетката. Оттогава двамата са неразделни и са по 24 часа заедно.