Раздялата е близо: Валерия бяга в чужбина заради дългове?

26 май 2023 | 13:03
9586
4
снимки: Instagram
4

Новоизлюпената двойка - Валерия и Евгени от "Ергенът" изглежда не живее толкова щастливо, колкото изглежда на телевизионния екран. Според мнозина, раздялата между двамата е сигурна и е въпрос единствено на време да се случи. Макар и до скоро да се говореше, че моделката и пианистът дори подготвят сватба. 

Оказа се, че Валерия е готова отново да замине зад граница и да зареже Евгени. Причината се крие в професията на хубавицата - очертава се първото си лято като половинка на пианиста да прекара в Япония или Китай, където редовно има работни ангажименти. 

Евгени също има натоварен график, заради което двамата най-вероятно няма да бъдат заедно. Говори се, че Валерия също така има и доста натрупани дългове към ветеринарни клиники, заради всички бездомни животни, за които се грижи. И най-вероятно това я стимулира още повече да пътува и да работи. Тя дори е обявила дарителска сметка в подкрепа на каузата ѝ.

Дали разстоянието и дългото време разделени няма да окаже пагубно влияние върху връзката им? Това се чудят феновете на шоуто. 

Четете още: Хубавата Елена отново разби Евгени на пух и прах


 


Още по темата

Коментари

4 Дунди
  28 май 2023 | 14:15 отговор
 

Много хора обичат и се грижат за животни, но при Валерия се стига до нездрав фанатизъм. Вероятно се е надявала Евгени да погаси натрупаните от нея дългове към ветеринарните клиники, сега и дарителска сметка, едва ли някой ще откликне на агресивното ѝ поведение в търсене на спонсори и безплатни помагачи.

 
3 Мая
  28 май 2023 | 09:47 отговор
 

Даа. Валерия прави пози. И къде е чувството?! И е доста безлична. А ергенът ужасно се изложи и себе си и сценаристите. И защо взе да плюе по Елена? Ами тя беше много влюбена. А той излезе манипулатор. Срамота!!! Срамота!!! Подлост голяма от негова страна!!

 
2 Тупалка.
  27 май 2023 | 07:55 отговор
 

Спрете да пишете и да четете за това измислено шоу!Та не виждатели ,че всичко е нагласено.Едната все едно е излязла от Сливенският затвор а другата е нинфоманка.И все едно е от някой турски сериал или мяза на серйна обийца.Стига с тия сапунки.

 
1
  26 май 2023 | 19:50 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени