Разконспирираха я: Емануела с нов мускулест татуиран мъж

06 август 2022 | 13:56
14541
2
Снимки: Instagram
2

На Емануела ѝ е все по-трудно да прикрие новия мъж в живота си. Тяхната любов започнала съвсем скоро, но фолкдивата не искала все още да разкрива подробности.

Новият мускулест татуиран мачо не стъпва на участията си на любимата си, защото двамата не желаят да бъдат снимани от папараците.

Причината Емануела да не говори много за новата си любов е, че тя е твърде суеверна. Фолкизпълнителката казва, че щом сподели някоя връзка и покаже щастието си, всичко след това рухва и тя остава сама с разбито сърце. 


Сега Емануела е решена да запази мълчание докрай, въпреки, че е открит човек по природа. Единственото доказателство, че до нея има нов мъж е снимка, на която се вижда мускулеста ръка с часовник. Снимката не е споделена в социалните медии.

Надписът под фотоса е "Слънчево ми е", но не е ясно дали той е от нея или е добавен от неин почитател.


Фолкпевицата има двама синове от двама различни мъже, а през годините беше свързвана с някои от най-актуалните плейбои у нас. Всички любовни авантюри на Емануела завършиха с крах, като за някои дори се чуха обвинения за изневери. Дано този път любовта ѝ е силна и трайна!


Четете още: Мис мокра фланелка - Натали, лятото и едно момиче, което се разхлажда директно с маркуча

Още по темата

Коментари

2 Иван
  06 август 2022 | 22:51 отговор
 

Дами и господа, представяме ви грозна курветина на фона на дюшек в сиво и синьо.

 
1
  06 август 2022 | 18:50 отговор
 

Имам чувството,че тези грозотии си плащат да им правите реклама! Грозна,грозна чак вълците ще се скрият от тая....

 

Добави Коментар

Най-четени