Рита Ора захвърли сутиена и направи изненадващо признание (снимки)

Рита Ора определено е от звездните дами, които винаги знаят как да накарат сърцата на мъжете да затуптят още по-бързо. Певицата с албански корени показа как се радва на последните топли есенни дни, като тотално захвърли горнището и се щракна как събира тен в слънчева Калифорния.

Липсата на каквито и да е прикриващи бюста ѝ дрехи предизвика истинско възхищение от страна на феновете ѝ и по-точно красивата гледка, която им предостави Рита, снимайки се без горнище. По всичко личи, че певицата обожава лятото и трудно би се разделила с жегите и затова е решила да сподели всеки щастлив миг по бански с последователите си. А те са повече от очаровани от този факт.

View post on Instagram
 

Но освен че разголи тялото си за тях, Рита Ора разголи и душата си наскоро в интервю, в което призна, че определено е решила да забави темпото и че на 30 г. е готова да живее по-спокойно и да цени повече времето си. Тя сподели, че е правила безброй жертви в личния си живот в името на кариерата си, но определено не съжалява, тъй като за нея музиката е най-хубавата професия и ѝ е дала изключително много в самотните ѝ периоди.

View post on Instagram
 

А дали това пък не е знак, че певицата е готова да се задоми? Или може би дори вече е бременна?

Четете още: Познахте ли я? Ние - не: Алекс Петканова не прилича на себе си (Снимки)