Рут се показа като абитуриентка и смая мрежата с този коментар

27 май 2021 | 16:16
7669
7
снимки: Facebook
7

Вече броим последните дни до края на месец май, а обикновено по това време много младежи по улиците броят възторжено до 12. И се оказа, че те никак не радват Рут Колева, напротив, преди дни тя успя да смае мрежата с доста жлъчен коментар във фейсбук, относно абитуриентските балове.

Публикацията на певицата е снимка от собствения ѝ бал, който е бил преди 13 години и тя реши да си припомни този ден. На този кадър Рут е почти неузнаваема, но това е съвсем нормално, все пак човек се развива в годините след завършването на училище. От снимката се вижда, че и тогава може би не е била толкова развълнувана от факта, че е завършила средното си образование, тъй като тоалетът ѝ е изчистен и елегантен, за разлика от роклите, с които се появяват повечето абитуриентки. 

А ето и коментарът, който предизвика истински фурор:

"13 години от както броихме като идиоти до 12. Няма по безсмислено и тъпо нещо, наистина. От тогава до сега съм имала поне 200 много по-красиви, вълнуващи, весели и празнични вечери. Нито една от тях не е от "клишетата" впрочем, (Нова Година...Коледа...дори рождени дни). За това и харесвам каузи като #сТенискаНаБала.
За жалост тоя парад на простотията и вакханалията продължава да се случва. Да се мятат гюбеци, да се пилят гуми, да се крещи с пълно гърло и не на последно място - да се хвърлят едни безобразни суми в възвишаване на най-провинциалното поведение и вид, които може да демонстрираме като нация. Жалко е, наистина."

Вие съгласни ли сте с Рут и какво мислите за всички вълнения около баловете всяка година?

Четете още: Ваня щерева заби ново младо гадже?

Още по темата

Коментари

7
  28 май 2021 | 07:00 отговор
 

Рут ? От кога дебилите кръщават щерките си с американски имена ? Тази на каква се прави и ква е тая изобщо ? Яжте лайна педали.

 
6 pf
  28 май 2021 | 00:28 отговор
 

не съм фен на Рут, но е абсолютно права. Най-безумния парад на суетата

 
5
  27 май 2021 | 23:23 отговор
 

Не я харесвам, но Да - абсолютно права е. Работя в близост до Александър Невски, където се събират абитуриентите, и се нагледах на кичозни, проститутки тоалети и се наслушах на чалга и гюбеци. И през цялото време си казвах: "Боже, дано има и други деца, различни от тези". Които не ходят при катедралата, за да се вихрят просташки. За които това да се теглят кредити за рокли, фотографи и т.н. е напълно ненужно.

 
4 Мари
  27 май 2021 | 23:14 отговор
 

Подкрепям я напълно.

 
3
  27 май 2021 | 21:55 отговор
 

Всеки има право да се вълнува от каквото си иска, както и да се нашари безвкусно като маорски вожд.

 
2
  27 май 2021 | 20:00 отговор
 

Ами, до голяма степен е права.

 
1
  27 май 2021 | 18:08 отговор
 

като някаква селска тьотка е била и тоя оруфлек до нея й подхожда напълно

 

Добави Коментар

Най-четени