Рут се показа като абитуриентка и смая мрежата с този коментар

Вече броим последните дни до края на месец май, а обикновено по това време много младежи по улиците броят възторжено до 12. И се оказа, че те никак не радват Рут Колева, напротив, преди дни тя успя да смае мрежата с доста жлъчен коментар във фейсбук, относно абитуриентските балове.

Публикацията на певицата е снимка от собствения ѝ бал, който е бил преди 13 години и тя реши да си припомни този ден. На този кадър Рут е почти неузнаваема, но това е съвсем нормално, все пак човек се развива в годините след завършването на училище. От снимката се вижда, че и тогава може би не е била толкова развълнувана от факта, че е завършила средното си образование, тъй като тоалетът ѝ е изчистен и елегантен, за разлика от роклите, с които се появяват повечето абитуриентки.

А ето и коментарът, който предизвика истински фурор:

"13 години от както броихме като идиоти до 12. Няма по безсмислено и тъпо нещо, наистина. От тогава до сега съм имала поне 200 много по-красиви, вълнуващи, весели и празнични вечери. Нито една от тях не е от "клишетата" впрочем, (Нова Година...Коледа...дори рождени дни). За това и харесвам каузи като #сТенискаНаБала.
За жалост тоя парад на простотията и вакханалията продължава да се случва. Да се мятат гюбеци, да се пилят гуми, да се крещи с пълно гърло и не на последно място - да се хвърлят едни безобразни суми в възвишаване на най-провинциалното поведение и вид, които може да демонстрираме като нация. Жалко е, наистина."

Вие съгласни ли сте с Рут и какво мислите за всички вълнения около баловете всяка година?

Четете още: Ваня щерева заби ново младо гадже?