Автор
Кристина Кирова

С Галин ли е изобщо: Фен награби Галена, няма да повярвате какво направи (видео)

Фолкдивите винаги обичат да бъдат близо до феновете си, особено на участия, когато границата се скъсява чувствително. А Галена стигна наистина далеч или по-скоро един от обожателите ѝ, който си позволи доста смело действие, спрямо нея.

Ситуацията е заснета на видео, което вече витае в мрежата и вероятно никак не се харесва на половинката на певицата - Галин. По време на едно от изпълненията си, Галена се е качила на бара в нощното заведение, откъдето феновете ѝ имат добър зрителен достъп към безкрайните ѝ изваяни крака. Ултра късата ѝ рокля пък събужда дивото в господата, а един от тях реши да дари Галена с ласки, като я целуна по коляното.

Певицата, очевидно изненадана от прилива на нежност, побърза да сподели на микрофона: "Недей, че ще се възбудя". Очевидно обаче целувката ѝ е харесала, тъй като след секунди тя му предостави и другото си коляно за ласки.

Във видеото Галена побърза да уточни, че мъжът е неин приятел и дори намекна, че той има по-различна сексуална ориентация, което оправдава постъпката ѝ.

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа изплаши феновете: Имала рак, оперирали я в Турция