С Галин ли е изобщо: Фен награби Галена, няма да повярвате какво направи (видео)

15 август 2022 | 16:09
14862
3
снимки: Instagram
3

Фолкдивите винаги обичат да бъдат близо до феновете си, особено на участия, когато границата се скъсява чувствително. А Галена стигна наистина далеч или по-скоро един от обожателите ѝ, който си позволи доста смело действие, спрямо нея. 

Ситуацията е заснета на видео, което вече витае в мрежата и вероятно никак не се харесва на половинката на певицата - Галин. По време на едно от изпълненията си, Галена се е качила на бара в нощното заведение, откъдето феновете ѝ имат добър зрителен достъп към безкрайните ѝ изваяни крака. Ултра късата ѝ рокля пък събужда дивото в господата, а един от тях реши да дари Галена с ласки, като я целуна по коляното. 

@galena__official Ще се възбудя, недей #fyp #foryou #fyp #foryoupage #galena original sound - galena

Певицата, очевидно изненадана от прилива на нежност, побърза да сподели на микрофона: "Недей, че ще се възбудя". Очевидно обаче целувката ѝ е харесала, тъй като след секунди тя му предостави и другото си коляно за ласки.

 

Във видеото Галена побърза да уточни, че мъжът е неин приятел и дори намекна, че той има по-различна сексуална ориентация, което оправдава постъпката ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Четете още: Андреа изплаши феновете: Имала рак, оперирали я в Турция


Още по темата

Коментари

3 фен
  17 август 2022 | 18:01 отговор
 

ЯКО,ЯКО,ЯКОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!нНИЩО ЛОШО,НЕМА.ТОВА Е ГАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНА!!!

 
2
  15 август 2022 | 23:09 отговор
 

 
1 Черният властелин
  15 август 2022 | 17:19 отговор
 

Само за курви и курвалък се пишоти тука.

 

Добави Коментар

Най-четени