Самотна майка с булимия и невроза: Историята на Биляна Лазарова

Всички знаем, че социалните мрежи често са платформа, която няма нищо общо с реалността. Често там виждаме снимки, на които животът на другите изглежда перфектно. Самите те са перфектни - без нито едно несъвършенство и винаги толкова бляскави... Но това е една голяма илюзия и доказателство за тези ни думи е признанието на Биляна Лазарова, която много от вас познават като "Биляниш".

19-годишната красавица, която от скоро е и самотна майка, отдавна знае как се печелят последователи в Инстаграм, а профилът ѝ там вече се радва на над 140 хиляди такива. Само че животът ѝ съвсем не е това, което изглежда на снимките. Наскоро тя призна за дълго пазена тайна, която винаги ѝ е тежала, а именно - че води битка с тежко хранително разстройство.

Биляна сподели, че страда от "булимия невроза" и през по-голямата част от всекидневието си тя не може да мисли за нищо друго. Ето точните ѝ думи, с които тя изрази подкрепа към всички в нейното състояние:

View post on Instagram
 

"Най-накрая събрах смелост да сваля своята маска. За първи път заставам зад вас , за да разкажа своята история. За всички вас,които страдате,за всички вас,които се борите,които плачете тайно и се криете от близките си. Това съм аз и това е МОЯТА битка.

Битката с хранителните разстройства. Зад лъскавите рокли и широките усмивки се крия аз,човешко същество,което носи своите демони както всички останали. От години насам се боря с “булимия невроза” и ще продължавам да се боря. Травмиращи събития отключиха в мен това психично заболяване,което тормози мен и организма ми вече толкова време. Килограмите ми и цялостната ми визия и състояние се променят ежеседмично и всеки,който се е сблъсквал с хранително разстройство ще ме разбере.

Не спиш,не мислиш за нищо друго и понякога дори нямаш сили да живееш. Това е тук за всички вас,които губите вярва в себе си и ви идва в повече. Не сте сами и всички водим БИТКИ. Пътят към вътрешния мир е дълъг и трънлив. Пазете сърцата си и не падайте духом”.

Ние от своя страна поздравяваме Биляна за смелостта да ни допусне във вътрешния си свят и за това, че намира сили да се бори за мечтите си.

View post on Instagram
 

Четете още: Ах, тази Биляна Дол! Сръбската красавица накара Божинов да съжалява горчиво (Снимка)