Автор
Ива Петрова

Сашо Кадиев изоставен от Катето Евро и любимата му (Видео)

Катето Евро и приятелката на сина ѝ - Ивелина Чоева, спретнаха забавно видео, в което отпрашват надалеч без Сашо Кадиев.

В клипчето двете дами, облечени в дебели дрехи и с куфари в ръце, заминават на почивка без любимия си син и годеник, зарязвайки го сам да се справя с грижите около детето, къщата, кучетата и доматите.

View post on Instagram
 

"Сашко, ние с Ивчето заминаваме по женски на Северния полюс, защото ни омръзна да ти слугуваме. И само да ти кажа, че ще се наложи да си гледаш и ти детето. И се оправяй, готви си, не ни интересува. Грижи се за къщата, коси градината и бери домати", заръчва му Катето.

Така, без капка милост, двете жени оставят актьора и водещ на произвола на съдбата с куп ангажименти и малко дете, пише сайтът Vihrogon.

Видеото развесели последователите на Катето Евро в социалните мрежи. Върху клетото "изоставено дете" веднага се изля дъжд от съчувствени шеговити коментари.

"И кучетата тръгнаха, Сашко, горкия човек, защо му причинявате това!", "Хахааа това се отнася за всички мъже", "Супер чудесни,браво!!!", "Оправихте ми настроението", гласят част от тях.

View post on Instagram
 

Четете още: Златка остави детето на Джизъса без море