Славея Сиракова даде ново име на дъщеря си

26 юли 2022 | 15:32
21310
3
Снимки: Instagram
3

Славея Сиракова е прекръстила дъщеричата си.

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков е променила името на момиченцето си от Емили на Амили, научи "Уикенд". Това се е случила преди по-малко от година. Да припомним, че малката госпожица бе кръстена на дядо си по бащина линия, който се казва Емил. Славея и таткото на бебето - Иван, се разделиха около година след появата на дъщеря им. 

Именно краха на връзката между голямата дъщеря на Раева и Сираков и бащата на детето ѝ е причина тя да промени името на детето си. 

"Днес станах баба за втори път. Добре дошла, божествена Емили", написа на 11 март 2020 г. баба Илиана Раева. Проверка показа, че по-голямата наследница на Сиракови е променила със задна дата всичките си постове в социалната мрежа, където е споменато името на момиченцето.Дъщерята на спортните ни легенди и левскарят Иван Борисов се сгодиха през лятото на 2019 г. след едва няколкомесечна връзка, но до сватба така и не се стигна. През март 2020 г стана майка за първи път, а с бащата на бебето останаха заедно едва година след появата на Емили. В светските среди се шушука, че Иван е имал скромни финансови възможности и заради това никак не бил харесван от амбициозните Илиана и Наско.

Днес 38-годишната Славея живее с Амили в Несебър и твърди, че спокойствието извън столицата я прави изключително щастлива. 

Четете още: Като гръцка богиня: Алекс Богданска смая всички с тази рокля (снимки)

 


Още по темата

Коментари

3 ...
  29 юли 2022 | 22:33 отговор
 

Тия вежди от Илиенци ли са?!

 
2 Stamatis
  26 юли 2022 | 17:10 отговор
 

Докъде може да стигне омразата към бившия! Доста фриковско!

 
1 Насо Г.ъзъ
  26 юли 2022 | 16:55 отговор
 

аз си мислех,че ваньо ще ме споносорира на рулетка!

 

Добави Коментар

Най-четени