След признанието на Мария за побоя: Глория и Ивана проговориха

28 март 2023 | 14:52
58998
22
снимки: Instagram
22

Измина точно седмица, откакто Мария е претърпяла брутално физическо насилие от третия си съпруг Мирослав Соколов. И макар фолкдивата първоначално да отрече информацията, вероятно от страх, буквално часове по-късно информацията беше потвърдена в национален ефир. 

Мария отказва да коментира или да говори директно за насилието, на което е била подложена, но призна, макар и по завоалиран начин, че се е случило нещо неприятно, като публикува пост в мрежата. В посланието си певицата благодари на феновете си, а също така и за това, че повече от 20 години е на сцената и продължава да радва всички, които ообичат музиката ѝ. Изречението, което издаде, че е преживяла тежък период на насилие, гласи:

"Много неща са зад гърба ми с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и спомням!".

Този пост се превърна в един от най-коментираните ѝ в мрежата, като Мария получи огромна подкрепа, както от почитателите си, така и от много колеги. Едни от първите бяха Глория и Ивана.

"Мария, върни се при феновете си и музиката! Там е твоят красив свят!", написа Глория. Ивана бе по-обрана и написа единствено: "Миме, с теб сме!"

Четете още: Все пак има драма: Анита изневерила на Рачков с най-добрия му приятел?


Още по темата

Коментари

22 Маринела
  03 април 2023 | 01:05 отговор
 

Какво да се прави ,морално пропаднали хора ,жалко за детето ,какво търпи това дете от мъж на мъж приема ли ги всичките за бащи и тези с които прави секс за пари и това ли вижда детето Къде е истинския и баща който ина здраво семейство и не прибира дете при себе си тази Мария е с увредена психика заприличала е на бабичка ще увреди психиката на детето Един мъж неможах да задържи тези които я оставиха създадоха стабилни семейства,и тя като майка си да пази Бог И да просвети разума и сърцата им Горкото дете!

 
21 Димитър
  02 април 2023 | 11:16 отговор
 

Нека Исус Христос даде мир на всички хора по света слава на Исус Христос Амин

 
20
  01 април 2023 | 14:04 отговор
 

Ужасно грамадни и гадни джуки бе момичеее

 
19 Иванова
  31 март 2023 | 15:40 отговор
 

АлчнА разпоретина малко и е

 
18 Иванова
  31 март 2023 | 15:39 отговор
 

АлчнА разпоретина малко и е

 
17
  31 март 2023 | 13:55 отговор
 

 
16 Истина
  31 март 2023 | 11:16 отговор
 

Не разбирам, защо постоянно ни занимавате с това морално и човешко падение в което се е превърнала тази никаквица? Този морален упадък не заслужава човек и с поглед да я удостой! Разгонена шаврантия, сама си казва ,че прави секс за пари! Не се спря да обикаля спалните на измислено богатите мъже!Винаги гледа да е в центъра на вниманието и събитията тази разтура! И медиите не спират да ни я навират в информационните медии всеки ден! Какво е това медийно падение, не разбирам?тя от дъщеря си не се срамувам ,какви ги върши та й детето си ще завлече по нейния път, завира се като кърлеж по мъжете само и само да се шуми за нея,а то отдавна няма какво да й да се каже за тази смешна и жалка женица- парцал! Хайде стига вече,има много достойни и интересни съдби и хора,по- добре се насочете и натам ,да се усети в обществото че новините на деня не се диктуват само от морално разложени елементи!

 
15 Баба ви
  31 март 2023 | 10:19 отговор
 

Като чета коментарите на мъжете и ми идва да ги пратя на фронта да се бият, а не в мрежите анонимно. Жалки масторбатъджии. Какъв е тоя велик мъж дето се осмелява да се изправи и да бие жена тежаща 50 кг и висока 160 см. Велик няма що. Чудя се и как го е приела бившата му жена обратно както пишат в материала.

 
14 МАРИЙКА ЧУШКАВА
  31 март 2023 | 03:31 отговор
 

МАРА ОТДАВНА ИЗКУРВЕ ЗДРАВО! ОТ ВСЕКИ ТЪПКАЧ ПО ЕДНО КОПЕЛЕ! А СЪРБЕЖА Е ГОЛЕМ! АМИ ПАТКО ПРОСТА, СЛОЖИ СИ СПИРАЛА И У ПУ_КАТА, ЗА ДА НЕ СНАСЯШ СЛЕД ВСЯКО ЕБ_НЕ!!!

 
13 Вени
  30 март 2023 | 23:17 отговор
 

Немога да ги съжалявам такива,както гласи поговорката : Да би мирно седяло не би чудо видяло ...който търси намира ...няма ергени свободни,трябва семейство да се раздели ......

 

Добави Коментар

Най-четени