Автор
Христина Кирилова

Смело и секси: Есил Дюран се показа без бельо в Капките (снимки)

Поредният епизод на шоуто "Като две капки" вече е зад гърба ни и определено имаше пикантни моменти. Есил може и да не се класира на първо място, но тотално обра всички точки по сексапил.

Гласовитата дама трябваше да влезе в ролята на горещото миньонче Кайли Миноуг и да изпълни хита Can't Get You Out Of My Head. Образът беше пресъздаден успешно, а Есил показа тяло за милиони и категорично сложи много свои по-млади колежки в малкия си джоб.

View post on Instagram
 

52-годишната певица гордо показа перфектната си фигура в бял тоалет, като според мнозина, не е имала бельо под него. Но макар голотата да бе на ниво, видът на Есил не беше никак вулгарен. Ето защо и зрителите, и журито останаха смаяни от смелостта на певицата и я поздравиха за страхотната ѝ форма. А и да си признаем, да излезеш без бельо по телевизията, все още се възприема за смела постъпка.

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро също си глътнаха граматиките при вида на певицата и дори се опитаха да прикрият гърдите ѝ, като затворят дълбокото ѝ деколте.

Четете още: Ексклузивно: Бонбонова проговори за раздялата на Коцето и Райна