Това Камелия ли е наистина? (Снимка)

08 юни 2021 | 17:23
2857
6
Снимки: Instagram
6

Фолкдивата Камелия отново разтресе мрежата с кадър, който предизвика недоумение и противоречиви реакции сред последователите ѝ.

50-годишната чалга звезда не спира да скандализира феновете си с полуголи кадри, повечето от които показващи божествено телосложение, сред последните от които тя смело демонстрира и своето секси дупе, с което може да сложи всяка млада моделка в джоба си.

Сега обаче палавата певица хвърли в потрес интернет аудиторията си с ново фото, чиято специфична мимика на устните ѝ в поза тип "патешка човка", разбуни духовете и предизвика съмнение сред почитателите ѝ дали наистина жената от снимката е Камелия.

"Какво направи с Камелия", "Покажи документ, че наистина си Камелия", "Хиалурон ли сложи в устните и ти", чудят се фенове. "Устни във формата на маймунски е заболяване и се нарича кататоничен ступор, прегледайте се спешно при доктор", смее се друг. 

"Няма нищо общо с истинската Камелия...в момента докторите ги правят по една матрица явно ...срам...", възмущава се трети.

Не липсват обаче и положителни коментари по отношение на променената визия на изпълнителката на "Огън момиче": "Уникална", "Секси", "Beautiful", звучат суперлативите към фолкзвездата.

Междувременно, от известно време, из медийното пространство се носят слухове, че Камелия напуска "Гласът на България" и отстъпва мястото си на треньор в шоуто на колежката си Глория. Засега обаче нито едната певица, нито другата са потвърдили мълвата.

Четете още: Жега в социалните мрежи: Камелия на 50 показа секси дупе (Снимка)

Още по темата

Коментари

6 СС Лацио
  09 юни 2021 | 06:22 отговор
 

„Жокера“ е американски психологически трилър от 2019 г.,

 
5 СС Лацио
  09 юни 2021 | 06:21 отговор
 

мършата камелия и най педантен отрок на сатана на една от снимките му прилича на онзи злия джокер от батман компилация

 
4 СС Лацио
  09 юни 2021 | 06:19 отговор
 

камелия е сатанинско изчадие, камелия е отрок на сатана, мършата или бруталния чип и травестит нос камелия няма как да си отмали от егн-то му

 
3 СС Лацио
  09 юни 2021 | 06:18 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА - мършоооо, един ден ще те боде ето тази гнусна и мазна и грозна черна азис циганска маймуна или неговия пряк но не косвен двойник. !!! азис направо ги убива !!! СНИМКА. Че република цигания е неизбежна реалност и настъпва по брутално зло от турското иго, присъствие или владичество.

 
2 Sss
  08 юни 2021 | 22:21 отговор
 

Haha ne verno

 
1
  08 юни 2021 | 17:31 отговор
 

ne, emilia e hahah

 

Добави Коментар

Най-четени