Трябва ли да сме възмутени: Андреа изпя "Повей ветре" по деколте

Преди броени дни фолкфурията Андреа реши да поздрави почитателите си с една много специална песен. Не бихме могли да скрием, че изборът на музикално произведение ни изненада, тъй като е крайно необичаен за едрогърдата блондинка. Дори самата тя определи постъпката си като "дръзка", изпълнявайки тази песен.

Андреа изпя класиката, която цяла България познава в изпълнението на великата Паша Христова - "Повей ветре". Определено висока топка във вокално отношение, освен това е и песен, която предизвиква цяла палитра от емоции във всеки от нас. Андреа обаче реши да се престраши да запише кавър и да направи и видеоклип, за което спечели много похвали, но и не само. Всъщност, голяма част от потребителите в интернет изказаха искрено възмущение от постъпката на певицата, а причината за това дори не се корени в самото вокално изпълнение, а във визуализацията му.

Видеоклипът изглежда семпло, но в кадрите отново се прокрадва провокацията, типична за поп-фолка. Въпреки че изпълнява толкова специална песен от миналото, Андреа отново е с огромно деколте и показва гордо едрата си гръд. Устните ѝ за очертани с ярко червено червило и някак самото поведение на певицата пред камерата не е по-различно от това в останалите ѝ клипове. Това са и причините, заради които Андреа беше нападната в интернет пространството. Част от коментарите дори включват определения като "порнографаско" и "срамно".

View post on Instagram
 

В публикацията си половинката на Кубрат Пулев изказва искреното си възхищение към българската естрада и споделя, че е усетила точно този момент на изолация като подходящ да направи нещо различно. Андреа се надява,че това ѝ изпълнение дори може да сплоти българите и да напомни, че никога не трябва да губим вяра и кураж.

А вие какво мислите за тази постъпка на Андреа и намирате ли изпълнението ѝ на "Повей ветре" за докосващо?

View post on Instagram
 

Четете още: Амал, Джордж Клуни и Меган Маркъл в любовен триъгълник?