Автор
Христина Кирилова

Цецо от "Игри на волята" сбъдна мечтата си с Виктория (снимка)

След финала на "Игри на волята" животът за участниците в риалитито продължи с пълна сила и изглежда, че отношенията помежду им доста са се променили. Или поне така е при гигантите Цветан и Виктория, които започнаха романтична връзка в шоуто.

Дали заради силните емоции, породени от битките на Арената и социалната игра, или заради факта, че са били дълго време заедно и отделени от реалността, помежду им се зародиха много силни чувства. Цецо дори сподели на Вики в Стопанството, че мечтае, когато приключат снимките на формата, да излязат заедно и да я види в токчета и хубава рокля.

Е, тази част от желанията на най-високия участник в шоуто се сбъдна, но уви - връзката между двамата не е просъществувала извън светлините на прожекторите. Оказа се, че Цецо и Вики не намерили общ език в любовта и отношенията им останали единствено приятелски. И двамата са категорични, че в момента ги събира единствено искрена дружба и нищо повече.

Иначе Цецо видя Вики издокарана и на токчета на общо излизане с всички участници от четвърти сезон на "Игри на волята". Но по-добре късно, отколкото никога, нали?

View post on Instagram
 

Каква е била причината двамата да не започнат любовна връзка, не знаем, Виктория отговаря на този въпрос единствено с думите, че явно така им е било писано.

Четете още: Това ли е бъдещето на Поли: Ето какво се случи с първата жена на Благой