Цвети Стоянова загуби най-любимия си човек

14 ноември 2021 | 12:20
11349
0
снимки: Instagram
0

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова сподели скръбна вест с последователите си в социалните мрежи. Златното момиче, което загуби майка си преди 15 години, днес се сбогува и с баба си."Преди 15 години половината ми сърце си отиде с майка ми, днес другата половина от него си отиде с теб", написа тя в социалните мрежи и предизвика вълна от коментари."Кураж и сили", "Тази болка жестока и тежка...", "Искрени съболезнования!", гласят част от реакциите под поста й.80-годишната жена бе човекът, отгледал малката Цветелина, когато майка си отива от този свят.

Преди години гимнастичката скочи от шестия етаж на блока, в които двете с баба й живееха. "Страх, отчаяние и чувство на обреченост сковаха тялото ми. Пропълзяха тръпки по гърба ми. Не успях да си поема дъх, за да осмисля последиците", сподели тогава пенсионерката Цеца. „Дори не помислих за най-лошото, което можеше да я сполети – смъртта. За тези кратки мигове ми се яви Анета, покойната ми дъщеря. Тя ме успокои, че всичко ще бъде наред. Все едно отправи знак или уверение да не мисля за нараняванията и болката от падането на Цвети, да не си представям най-лошите неща, да се съхраня“, разказа още тя.

„Повярвах на Анета, тя ме успокои и ми даде сили. Знам, че за мнозина ще прозвучи нереалистично, но само това ме дари с вяра. Сякаш от небето Ани слезе при мен да ми вдъхне надежда и кураж. Някои неща в живота нямат своето обяснение. Това е едно от тях…“, допълна баба Цеца.„Преживяла съм доста в този живет. Освен най-страшното, да погребеш и надживееш детето си, загубих и своя съпруг, с когото ни свързваше дълъг брак.

Може би защото се раздели с най-близките си, мислех, че няма да понеса съдбата да ми отнеме и Цветелина. Остана ми тя. Обичам я и искам най-доброто за нея. В случая да е жива и здрава. Да бъде нормален пълноценен човек. За мен нейното оцеляване – не без драматични последствия и инвалидизиране е цяло чудо“, казваше приживе със сълзи от вълнение баба Цеца, цитирана от „България днес“.

Четете още: Емилия призна за тежка раздяла (снимка)

 
Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени