Автор
Ива Петрова

Виктор Стоянов с шокиращо разкритие: Нито лев не получих от 'Ергенът'

Половин година след края на първото издание на риалити шоуто "Ергенът" излязоха доста смущаващи новини, свързани с главния герой - Виктор Стоянов.

Явно чашата на търпението му е преляла и самият той сподели, че продуцентите на „Ергенът“ не са си изпълнили обещанието и не са платили нищо за участието му в техния проект.

View post on Instagram
 


"Не получих нито лев от "Ергенът". Едно обещаваха, друго направиха. От това предаване не можеш да станеш богат, а само известен, и то за кратко", възмущава се 32-годишният бивш гребец.

Очевидно от предаването са му обещали някаква сума, която ще му преведат след края на излъчването на шоуто по bTV, но не са си спазили думата. Виктор е категоричен, че ако днес трябва да решава, не би приел да участва в "Ергенът", пише "Уикенд".

View post on Instagram
 


От изданието припомнят още, че завършилият НСА софиянец остана без работа именно заради романтичното риалити. Той напусна фитнес залата, където работеше, за да се отдаде на славата.

Освен няколко реклами за немалко пари, от участието си в шоуто явно той не е спечелил нищо друго. Все още е без постоянна работа и на практика се води безработен. И види се, че тази финансова несигурност не е по вкуса му.

"Мислех, че ще започна някъде за постоянно, а то само реклами и рубрики, което не е сериозна работа. Вече съм на възраст, в която трябва да мисля за семейство. Как да го създам, когато съм безработен?!", жалва се Виктор.

Виктор признава още, че никога не е имал никакви чувства към нито една от участничките, особено пък към победителката Виктория Капитонова. От това следва въпросът как и защо именно тя спечели формата и дали някой не е платил за това, коментират от изданието.

View post on Instagram
 

Четете още: Емилия Кларк: Джейсън Момоа плачеше, докато ме изнасилваше