Внимание! Търси се вице на Луна, Иво Димчев ѝ отказал

12 октомври 2021 | 14:35
1463
3
Инстаграм, Булфото
3

Екстравагантният изпълнител Иво Димчев е получил покана от певицата Луна да бъде неин вицепрезидент, пишат медиите у нас.

Музикантът отказал, но в никакъв случай не зачерква възможността някой ден да влезе в политиката, предава Би Ти Ви. „В първия момент мислех да затворя телефона, защото си казах, че това е някакъв бъзик“, разказа той за предложението, което е получил. „После разбрах, че е тя и е сериозна.“

Една от причините артистът да откаже на Луна е, че родителите му и негови познати са го посъветвали да не го прави. Сред тях са били Азис и Мария Силвестър.

За пръв път телевизионен екип влезе в дома на Иво Димчев. Петя Дикова и зрителите на „Тази събота и неделя“ бяха едни от първите гости в новия дом на Димчев.

Иво вече е определил къде ще е музикалното му студио и къде ще снима видеата си.

Той подготвя и нов албум, който ще се нарича „Тракия“, тъй като повечето песни са измислени по време на пътуванията му по магистрала „Тракия“, пише България днес.

Още по темата

Коментари

3 Кумчо Вълчо
  13 октомври 2021 | 05:54 отговор
 

Кой иска да стане за смях? Това е естественото продължение на кандидатурата на Шишарката и Митьо Пищова преди 5 години.

 
2 Кети
  12 октомври 2021 | 15:44 отговор
 

"ПИШАТ МЕДИИТЕ У НАС". Те пишат медиите у Вас, само че от преди две седмици.Вие пак не сте разбрали, можеше да го напишете и след изборите!

 
1 Гошето
  12 октомври 2021 | 14:45 отговор
 

Ами сега! Как без вице? Да вземе Азис! И да ги изберем! Никакви льотчици, никакви професори. Двамата са идеалните представители на булгар-тупан!

 

Добави Коментар

Най-четени