Автор
Ива Петрова

Възродено приятелство: Галена първа поздрави Преслава за рождения ѝ ден (Видео)

Преслава днес отбелязва своя рожден ден, а първата, която я поздрави, бе Галена, разкри информационният портал Hotnews.bg.

Фолк звездата получи торта от ръцете на най-близката си приятелка от миналото, с която в един момент замразиха отношенията си по неизвестни причини.

View post on Instagram
 

Двете гласовити дами бяха специално поканени да пеят на сватба, но впоследствие тържеството премина в купон за рождения ден на добричлийката. На празненството глас извиси и друга много добра приятелка на рожденичката - Софи Маринова.

View post on Instagram
 

Преслава е родена на 26 юни 1984 г. в Добрич в семейството на Янка и Кольо Тончеви – шивачка и международен шофьор. Рожденото ѝ име е Петя. Изпълнителката има с три години по-голяма от нея сестра – Ивелина Колева, която е народна певица от музикална компания „Пайнер“.

View post on Instagram
 

Галена и Преслава започват кариерите си почти едновременно и дори известно време са живеели под един покрив, помагайки си във всичко една на друга. След време обаче двете влошиха отношенията си по неразбираеми причини. Двете така и успяха да запазят дискретност относно повода за раздора им.

Един от малкото пъти, в които Галена разкри леко завесата, бе през 2017 г. в предаването „Папараци”. Тогава пайнерката подчерта, че причината за разрива в приятелството ѝ с Преслава не е наградата „Певица на годината”, както се твърдеше дотогава – според слуховете Галена се била обидила, че колежката ѝ отново взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Тогава Мама Ураган изрично подчерта, че наградите за нея никога не са били важни или са важни дотолкова, колкото да зарадва с тях почитателите си. Галена обаче така и не издаде истинската причина защо с Преслава са развалили отношенията си.

View post on Instagram
 

От няколко години насам двете колежки успяха да възродят приятелството си и днес най-вероятно всичко лошо вече е зад гърба им.

Четете още: Меди и Моника Валериева се разделиха - този път окончателно, причината ще ви зашемети