Калин Врачански беше засечен сам на любимото му място на нашето Черноморие - къмпинг "Градина". Актьорът е без любимата си Александра, което породи съмнения, че двамата може би не са заедно.

Според едни, мацката на Калин не е с него на морето, защото има ангажименти в София. Други твърдят, че двамата са разделени. Врачански и красавицата не са засичани заедно от няколко месеца. Мадамата дори не идвала пред театъра, за да чака любимия си Калин, както правела преди.

View post on Instagram
 


Пред приятели Калин се похвали, че е край морето цяло лято. И е в компанията само на другари. Калин е избрал да спи в каравана в края на къмпинга. Вечер компанията вдигала шумни купона. А през деня звездата от "Господин Х и морето" не излиза от водата. Врачански е запален по вдигащите адреналина спортове. От години Калин кара уейкборд.

View post on Instagram
 


Врачански често отскача и до други плажове по Южното Черноморие, където вълните са още по-големи. За разлика от сега, преди Калин бе доста палав на плажа. По времето, когато бе считан за секссимвол на родното кино, Врачански бе хванат в доста деликатна обстановка - папараци го щракнаха да бърка под полата на знойна красавица.

Четете още: Калин Врачански: Отговорно е да си многодетен баща (Видео)