Нов кралски удар: Принц Чарлз покани на гости Хари и Меган, отговорът им е смразяващ

Тази седмица предстои пътуване на Хари и Меган до Великобритания. Във връзка с това, принц Чарлз ги покани на гости, като им каза, че винаги са "добре дошли" да останат при него, колкото пожелаят. Очевидно, че принцът на Уелс се опитва отново да върне сина си и да затоплят отношенията си.

Чарлз отправи предложение към Хари, Меган и цялото семейство, ако желаят, да останат при него за по-дълго, докато той е в дома си в имението Балморал.



Уелсецът бил убеден, че това може да е добра възможност за всички да направят равносметка и да се отпуснат, да заровят томахавките и да си изяснят и затоплят отношенията, но поканата била отхвърлена.

41-годишната актриса Меган каза миналата седмица, че съпругът ѝ смята, че връзката му с баща му е приключила след решението му да напусне обществените си задължения.

Хари и Меган, които сега живеят в Калифорния, след като напуснаха кралските си роли през 2020 г., трябва да бъдат в Манчестър днес за срещата на върха One Young World - събитие, което събира млади лидери от повече от 190 държави.



След това звездното семейството ще се отправи към Германия за събитието Invictus Games One Year To Go във вторник, преди да се върне в Обединеното кралство за наградите WellChild в Лондон в четвъртък.

Това ще бъде първото им посещение във Великобритания след платинения юбилей на кралицата през юни.

Предполага се, че ще отседнат във Frogmore Cottage, само на няколко минути от новия дом на херцога и херцогинята на Кеймбридж в имението Уиндзор, но нямат планове да видят Уилям, Кейт и децата им.

Подразбира се, че Хари и Меган нямат никакво намерение да се видят с кралицата, която е в имението си Балморал.

Борис Джонсън ще се срещне с Нейно Величество, преди тя да проведе частна аудиенция с новия министър-председател в гостната в Балморал.



Принц Чарлз също е в Шотландия тази седмица, за да бъде домакин на симпозиум на учени в Dumfries House, организиран от The Natasha Allergy Research Foundation.

Четете още: Хари е в паника, че е загубил баща си