Виктория Капитонова стана жертва на унизителни обиди и груби заплахи. Спряганата за победителка в шоуто "Ергенът" участничка разкри скандални чатове, в които крехки представителки на нежния пол ѝ желаят огромни беди.

"Ако Путин пусне една ракета в лицето ти, ще те разхубави за постоянно. Лицето ти е по-голяма авария от тази в Чернобил", пише ученичка до Капитонова.

View post on Instagram
 


Рускинята от години живее в България, но участието ѝ в шоуто ѝ е навлякло най-много хейтъри. Затова тя решава да сподели за омразната реч, която се сипе върху нея напоследък по повод поведението ѝ в предаването на bTV.

"Не ми пука, но тази мила мамина душица реших да ви я покажа“, споделя Капитонова.

Макар да твърди, че не обръща внимание на омразата по свой адрес, Виктория също отвръща на удара. "България Днес" успя да се добере до чатове, от които става ясно, че кандидатката за сърцето на "Ергенът" не остава длъжна на никого.

"Виж се к'ва си грозна! Боклук“, са само част от изказванията на Капитонова по адрес на атакуващите я невръстни госпожици. Рускинята, която изгря в шоубизнеса с изявите си в Masterchef, коментира, че няма никакви пластични операции и не възнамерява да си прави такива.

View post on Instagram
 

Четете още: Бонбонова: Не вярвайте на "Ергенът"