Заровиха томахавката: Майката на Сузанита прости официално на Орхан Мурад

04 ноември 2022 | 10:15
4044
2
снимки: Facebook
2

През последните две години се заформи истински сериал около семейството на Орхан Мурад. Певецът направи рязък завой, като изненадващо се разведе с дългогодишната си половинка Шенай, за да бъде с друга жена, от която в момента дори очаква бебе. 

Отзвукът от постъпката му продължаваше до много скоро, като собствената дъщеря на певеца се възмущаваше публично и неведнъж го е нападнала открито. Шенай от своя страна споделя неведнъж, че е страдала за раздялата си с Орхан, но към днешна дата и тя е щастливо обвързана с нов човек. Явно любовта наистина лекува, тъй като настоящият любим на майката на Сузанита я е накарал да забрави за всички негативни преживявания и дори тя прости официално на Мурад. 

"Всичко съм простила на Орхан. Даже съм му писала съобщение с пожелание за леко раждане на новото му детенце. Когато прощаваш, е много леко на душата. Има болка от неправда и неправилни постъпки, но в името на децата човек трябва да се държи добре и да се опитваме да разговаряме нормално.", споделя Шенай пред "България днес".

"Лишавала съм децата си от внимание заради Орхан. Плътно бях до него, цяла България е свидетел. И е много неприятно при раздяла да се забрави всичко това от хората. Колкото и добрини да правиш, когато се разведеш, всички обвиниха мен, а не знаеха истинската причина и че Орхан поиска развода. Изкара ме като бившата му жена, която го ограби. А ние не видяхме лев от него", продължава изповедта си Шенай. 

Тя си спомня всички моменти, в които е пренебрегвала себе си, за да бъде плътно до Орхан, особено в началото на връзката им, когато той е бил ограбен от бившата си половинка:

"Оставих живота си в Дубай, за да бъда до него, когато беше ограбен от бившата си и нямаше лев.Претърпяла съм много такива неудобства и никога не съм го предала. Правила съм го с удоволствие. Но боли, когато не е признато. Орхан знае и дори едно извинявай не каза. Тази дума при него просто не съществува. Много е трудно да съжителстваш с такъв човек, който не знае също и думата благодаря", допълва майката на Сузанита.

Към днешна дата обаче, въпреки всички премеждия, Шенай е щастлива в любовта и с нетърпение очаква внучето, с което Сузанита ще я дари съвсем скоро. 

Четете още: Джаферович си показа рогата: Докара Зорница до сълзи след бесен скандал


Още по темата

Коментари

2
  07 ноември 2022 | 22:33 отговор
 

 
1 Ники
  05 ноември 2022 | 15:15 отговор
 

Тази пък какво опрощава,защо не се погледне в огледалото на каква маймуна се е направила в стремежа си да засенчи най вероятно новата жена на Орхан.Познавам новата му съпруга,тази не може да и стъпи на малкия пръст с нищо,нито по ъкъл нито по състоятелност.Гледам че лъже доста по нейн адрес,но да се моли да не я предизвика ,че Господ да и е насреща.Цялата и рода е все прокурори,съдии и адвокати.Голям автогол ще си вкара.Да си гледа шибания живот и да не коментира хора които не познава.

 

Добави Коментар

Най-четени