Родриго Алвес, когото цял свят познава като Живия Кен и който всъщност вече е по-скоро Барби след смяната на пола и десетките пластични операции, отново смая последователите си в Инстаграм, които вече прехвърлиха 1 млн. Той отдавна се превърна в интернет сензация, но не спира да смайва всички със смелите си визии.

Вчера показа поредния женствен тоалет, с който отново предизвика фурор. Този път Диего, който е сменил името си на Джесика, е решил да заложи на животински принт, при това леопардов. По всичко личи, че Алвес се старае по всякакъв начин да подчертае новите си женствени форми, въпреки че след всички интервенции и хормонални терапии за смяна на пола, е качил не малко килограми, с които тепърва ще се бори.

View post on Instagram
 

Леопардовата рокля обаче съвсем не ласкае фигурата на Джесика, тъй като е доста широка в талията и придава безформен вид на фигурата. Но от друга страна гримът и прическата на Живия Кен са доста сполучливи, заради което получава много похвали. С две думи - бившият Диего и настояща Джесика се превърна в истинска Инстаграм дива.

А вие какво ще кажете за този леопардов принт?

View post on Instagram
 

Четете още: Светлана Гущерова с разтърсващо послание към майка си