Автор
Ева Григорова

Златната ни гимнастичка Катрин Тасева очаква бебе, разкри и пола му

Нашето златното момиче Катрин Тасева ще става майка. Тя съобщи радостната новина по телевизията Бившата гимнастичка издаде, че бебето се очаква да бъде момченце.

"Вече много хора разбраха. Опитвах се да се крия и да се пазя, но това не е нещо лошо. Първите три месеца бяха много различни за мен. Това е нещо ново и много различно от моята същност. Първите три месеца само лежах, спах, нищо не можех да правя", разказва спортистката.

Тасева си пожела годината да бъде успешна в личен план, коментирайки, че миналата завършила също толкова успешно. Тогава златното момиче се врече в любов на бизнесмена Станислав Сивков, който ѝ предложи брак насред центъра на Пловдив, заобиколен от дядоколедовци.

View post on Instagram
 


Двамата със Станислав се срещат за първи път преди година и половина, когато тя си поръчва торта за рождения си ден в един от обектите, които той държи. Не отрича, че подема във връзката им е започнал през миналия февруари, когато нещата помежду им са започнали да се развиват на бързи обороти. Катрин признава, че бъдещият ѝ съпруг я е впечатлил най-вече с чувството си за хумор, но също така и със своята интелигентност и доброта.

View post on Instagram
 


Да ѝ пожелаем успешна бременност и все така позитивни новини около нея.



Четете още: Не се спря: Сузанита легна под ножа два месеца след раждането