Анджелина срещу Брад Пит: истината е невъзможна?

18 август 2022 | 15:03
4488
3
Инстаграм, Getty images
3

Почти не остана любов, неопетнена от изневери, скандали, насилие и... непреодолими различия. През последните години, особено след движението MeToo, както и с развитието на социалните медии, любовта стана разменна монета. И нищо не може да поправи щетите - дори страданието на най-невинните жертви - децата.

Все по-често ставаме свидетели на зрелищни звездни разводи, изваждане на "кирливите ризи" в съда и в медийното пространство, драматични обрати и дори намесването на ФБР в историята на две разбити човешки сърца. Както се случи с връзката на Анджелина Джоли и Брад Пит.

Тази любима звездна двойка, която служеше за пример и винаги ни караше да се усмихваме, представяйки си мистър и мисис Смит в действие, напоследък ни показва, че когато става въпрос за наранено его, няма значение нито колко си известен, нито колко си богат...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Youfly.com (@youflycom)

Поредният скандал, забъркан от красивата и талантлива Джоли, гръмна във всички големи медии и буквално порази феновете.

На бял свят излязоха документи, които хвърлят нова светлина върху разпадането на звездното семейство.

Става въпрос отново за инцидента, случил се в самолета, в който са пътували всички и за който вече беше съобщено преди време.

На 14 септември, буквално дни преди Анджелина да поиска развод, семейството се прибира от Франция към Лос Анджелис. Става скандал между Пит и Джоли. Тя твърди, че поведението на Брад  по време на целия полет е било такова, че я е карало да се чувства „като заложник“.

В един момент той я е сграбчил, разтърсил я е, блъснал я е към стената и е ударил в тавана на самолета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Perchman (@perchman_fr)

Пак по нейните думи, едно от децата, най-голямото, се е опитало да защити майка си и е нарекло Брад с обидна дума. Той се вбесил. Тя решила, че той ще посегне на сина им и сключила ръце около врата му, започвайки да го души. Той крещял и приличал на чудовище. Анджелина и децата замръзнали от страх и не знаели какво да направят.Резултатът: леки наранявания и синини и при двамата, констатирани от органите на реда. И нанесени щети върху самолета за 25 000 долара - платени от звездната двойка, за премахване на петна от вино и бира по стените и пода.

Разбира се, твърденията на Джоли най-вероятно са достоверни, предвид факта, че в самолета не са били сами и може би е имало свидетели... Но какво цели Анджелина с публикуването на материалите? Какво цели с анонимното въвличане на ФБР в случая? Разплата?

Не е ли по-добре - за всички, и най-вече за децата, разводът да приключи и всеки да тръгне по пътя си? Все пак и двамата имат достатъчно пари, за да построят живота си отново.

Кой знае. Истината може би е невъзможна. А и понякога истината е абсолютно ненужна. Защото причинява допълнителна болка. Може би.

А аз тайно се надявам този бъг в любовната аура на света да се оправи и хората отново да имат нужда от истински чувства. Не от разплащателни сметки.

Още по темата

Коментари

3
  19 октомври 2022 | 08:34 отговор
 

 
2 Бивш от МВР
  18 август 2022 | 15:26 отговор
 

ВЕСЕЛА ГЕОРГИЕВА - Но весела, е по хубава от хубавицата Надка.

 
 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 15:27

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! Весела, че очевАдно е.

 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 15:29

EURODACER - I Think of Swing

 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 15:33

Весела Георгиева, че па мое да е у обратнио ред , че всички да са по хубави от теб без хубавицата Надка. Шозфрения.

 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 15:34

Че оно турскио брад пит без индиййскио брад пит е по убав от вас двамата с Хубавицата Надка и Весела Георгиева.

 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 15:35

ШИЗОФРЕНИЯ.

1 Бивш от МВР
  18 август 2022 | 15:18 отговор
 

Най убавата роля на брад пит е у "съветнико".

 
 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 15:20

Натали Дормър - че тая принцеса е по красива джоли.

 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 15:21

Че поне така я е създал баща й и майка й

 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 15:23

Стейси Киблър е по красива от Натали Дормър.

 
Бивш от МВР
18 август 2022 | 15:25

ZIDANE & RONALDO - The Legendary Duo

Добави Коментар

Най-четени