Автор
Теодор Муховски

Любимата на Жерар Пике се появи по екстравагантно облекло на сватбата на брат му (СНИМКИ)

Братът на нашумелия покрай раздялата си с Шакира Жерар Пике и приятелката му Мария Валс вдигната пищна сватба. На церемонията им обаче най-коментираната персона беше не булката, а една от гостенките. Това бе млада Клара Чиа, която открадна Жерар от Шакира.

На снимките от тържеството красавицата бе облечена в тясна трикотажна рокля, подписана от Виктория Бекъм, носеше тъмни очила и е без чанта. Запознати твърдят, че тази скромна рокля струва около 2000 евро.
Цялото внимание беше насочено към нея.

Роклята беше златиста на цвят, изработена с кръстат бод с блестящи нишки до земята. Фигурата на Клара беше много изразена поради прилепналия характер на избрания модел. Освен роклята, Чиа беше с презрамки и V-образно деколте. Слънчевите очила, с които скриваше очите си станаха обект на критика в социалните мрежи, а прозрачни цветни винилови сандали с токчета от метакрилат също бяха доста обсъждани.

Обувките ѝ също не бяха избрани случайно – точно в този стил често показва краката си кралица Летисия, считана за една от модните икони на Испания. Тоалетът ѝ бе оформен със златна верижка около врата и гривна, която да пасва на цялата композиция.

Нейната половинка Жерар бе пременен в строг костюм, съчетан с бяла риза.

На тържеството отсъстваха присъстваха Милан и Саша, двете деца на бившия футболист с Шакира. Певицата изрично отказа да продължи тяхната почивка с баща им в Барселона, въпреки молбите от обкръжението на таткото. Нейното решение натъжи младоженеца Марк Пике, който много обича племенниците си.