Автор
Кристина Кирова

Бъкингамският дворец замлъкна: Меган и Хари накараха всички да треперят

Принц Хари и Меган Маркъл правят всичко възможно, за да напрегнат максимално обстановката в Бъкингамския дворец. И определено им се получава.

Херцозите на Съсекс продължават да мълчат и да не потвърждават присъствието си на коронацията на крал Чарлз Трети, въпреки че крайният срок, в който да приемат или откажат поканата, мина преди цели три дни, на 3-ти април.

Източници от двореца споделят, че все още не е ясно дали Меган и Хари ще бъдат част от историческото събитие и това изправя на нокти целия персонал, поел грижата по организацията. Това създавало големи проблеми на отговорните по логистиката с транспорта и сигурността на многобройните вип гости на коронацията. Организаторите се молят този въпрос да бъде решен възможно най-скоро, но изглежда, че херцозите нямат никакво намерение да потушат напрежението, а по-скоро само да го подсилват.

За момента е взето временно решение плановете да бъдат правени така все едно Меган и Хари ще присъстват.

Припомняме ви, че скандалната двойка все пак получи за коронацията в края на миналата година въпреки всички публични нападки към кралското семейство от тяхна страна. Херцозите потвърдиха, че са получили поканата по мейл, но и до момента не са водили разговори с крал Чарлз Трети или принц Уилям.

Дори и да присъстват на събитието обаче, Меган и Хари няма да бъдат допуснати до легендарния балкон на Бъкингамския дворец и да застанат до останалите работещи членове на фамилията. За момента Бъкингамският дворец отказва коментар по темата пред медиите.

Четете още: Ето я тайната на дългия брак: Виктория и Дейвид танцуват секси салса!