Автор
Ева Григорова

Ето я тайната на дългия брак: Виктория и Дейвид танцуват секси салса!

Тази година предстои Виктория и Дейвид Бекъм да отпразнуват цели 23 години брак, а по всичко личи, че разнообразието в ежедневието е една от основните съставки в рецептата за дълготрайно съжителство на звездната двойка.

48-годишната бивша Спайска пусна в Инстаграм любопитно видео, на което тя, съпругът ѝ и дъщеря им Харпър се забавляват със салса танци.

Виктория сподели със своите повече от 30 милиона последователи: “Аз, Дейвид и Харпър ще ходим на салса“, преди да покаже съпруга си да упражнява движенията си в подземен паркинг, към което добави: “Дейвид… загрява в паркинга."

View post on Instagram
 

Вътре в танцово студио Виктория каза пред камерата: “Нямам търпение да видя салсата на Дейвид Бекъм!“

След като насочва камерата към известния си съпруг, тя го пита как се чувства, на което той отговаря: „Това тук долу се чувства страхотно (показва под кръста), но това тук горе се чувства малко стегнато (показва над кръста)“.

Виктория шеговито го попита: “Мъчиш ли се да се отпуснеш?… Мъчиш ли се?“

View post on Instagram
 


Говорейки пред камерата, Виктория дори обяснява решението си да носи черни обувки с високи токчета за класа по танци, като каза: “Обула съм си обувките, те се срамуват, че нося токчета, но ще им покажа как се прави.”

Видеото показа как двойката изпълнявайки салса танц, а на заден план инструктор може да бъде чут да им дава наставления.