Едва ли има жена, която да не е въздишала по един от най-емблематичните латиноактьори на 90-те години – Освалдо Риос.

"Касандра", "Вдовицата в бяло", „Три съдби“, „Господарят на Раузан“ са само част от поредицата вълнуващи теленовели с негово участие, покорили не една или две почитателки на сапунените сериали по света. Днес обаче имаме специален повод да обърнем поглед към този изкусителен латино - Освалдо Риос навършва 59 години.

View post on Instagram
 


Неповторимият му чар и сексапил го изстреляха сред топ имената на най-желаните латино мачовци на всички времена. И въпреки понатрупания житейски опит, днес 59-годишният красавец е не по-малко пленителен от времето на своята младост.

Роденият през 1960 г. в Пуерто Рико Освалдо показва артистични заложби още от съвсем малък. Сред любимите му занимания са имитацията, пеенето и влизането в различни роли.

Първите си стъпки в света на телевизията прави през 1990 г.

View post on Instagram
 

Едва две години след дебюта си на телевизионната сцена Риос влиза в главната роля във венецуелския сериал "Касандра", където си партнира с Корайма Торес. Именно това е и ролята, която го изстрелва на върха на славата.

View post on Instagram
 

Не по-малък е успехът, който Освалдо постига с изпълнението си в главната роля в пуерториканската теленовела "Три съдби". Пикът на зрителския интерес към неговата персона обаче достига с ролята му в отбелязалия огромен рейтинг сериал „Вдовицата в бяло“ през 1996 г.

View post on Instagram
 

Освен в десетки сериали, харизматичният мачо се подписва и с редицата си участия в по-големи филмови продукции. Сред тях особено се откроява кинозаглавието "Елза и Фред" от 2014 г., в което главните роли са поверени на легендарната Шърли Маклейн и Кристофър Плъмър. Освен че е продуцент на продукцията, Освалдо играе ролята на доктор и си партнира с още цял куп известни холивудски звезди.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Вижте как изглежда робинята Изаура днес