Автор
Ева Григорова

Да му мисли Чарлз: Меган и Хари са тиктакащи бомби със закъснител, които могат да провалят коронацията?

С наближаващия исторически ден на коронацията на крал Чарлз, в Обединеното кралство кипят трескави приготовления с привкус на сериозно притеснение.

Според вътрешни източници от Бъкингамския дворец, на принц Хари и Меган Маркъл се гледа като на „тиктакащите бомби със закъснител“, които са тотално непредвидими.

Двамата все още не са обявили дали ще присъстват на коронацията на краля на 6 май - но докладите сочат, че Чарлз е решил да бъде снизходителен и официално е поканил двойката в Лондон.



Но пишейки за News.au, експертът от кралското семейство Даниела Елсер твърди, че кралят не е сигурен как точно да се държи с тях.

Елсер написа: „Едно от големите неизвестни във всичко това е какво, по дяволите, ще се случи с коронацията на краля. Беше широко оповестено, че херцогът и херцогинята, въпреки статуса им на парий, ще бъдат поканени на големия ден, но дали ще присъстват е въпросът за милиони долари (може би съвсем буквално, ако решат да носят камери със себе си.)



Тя продължи: „Този нерешен въпрос, както и ситуацията с Андрю разкриват, че Чарлз няма истинска идея как да се справи с тези тиктакащи бомби със закъснител.“

А какво точно ще се случи, предстои да разберем …