Автор
Кристина Кирова

Да смениш лицето на жена си с куче: Ето как и защо се развежда Силвестър Сталоун

Колкото и красива, и силна да е една любов, тя все някога приключва. В приказките с щастлив край това се случва, когато смъртта раздели двама души, а в Холивуд раздялата често настъпва много по-рано. Най-пресният пример за това са Силвестър Сталоун и съпругата му Дженифър Флавин, които сложиха край на 25-годишната си любовна история.

Инициативата дошла не от самия холивудски актьор, а от половинката му, която го обвинява в укриване на семейните средства и активи. Флавин е подала молба за развод, като преди това имаше няколко индикации, че предстои тежка раздяла и скандалите вече са неизменна част от дните на семейство Сталоун. В началото на месеца красивата съпруга на актьора даде ясно да се разбере, че той вече не е важен фактор в живота ѝ, като сподели снимка с трите им дъщери (София, Систин и Скарлет), под която написа, че нищо друго за нея няма значение, освен те. Без дори да спомене Сталоун.

View post on Instagram
 

Той от своя страна заличи лицето на Флавин, което бе татуирал на ръката си с образ на кучето си от "Роки" - Бъткъс.

View post on Instagram
 

По всичко личи, че помежду им бушуват силни емоции, които отдавна нямат нищо общо с любовта, а поради обвиненията, които посочва Дженифър, както и заради естеството на повечето холивудски разводи, предполагаме че съдебната битка по разделяне на имуществото и авоарите ще бъде сурова.

Припомняме ви, че Сталоун и Флавин са се разделяли и в миналото. Любовта им датира още от 1988 г. и продължава до момента, в който Силвестър не среща модела Джанис Дикинсън, заради която зарязал Дженифър със съобщение по факс. По-късно актьорът разбира, че Джанис е бременна, но след това се оказва, че той не е баща на бебето и това го подтиква да напусне Джанис. През 1997 г. той отново се завръща при Флавин.

Четете още: Синът на Хари и Меган се отървал на косъм от смъртта