Деми Мур на 57 и по бельо сложи в джоба си Бела Хадид (Снимки и видео)

Деми Мур не се уморява да доказва, че възрастта е само цифра в паспорта. Тя е самото доказателство, че и над 50 една жена може да бъде все така красива и съблазнителна.

Макар и на 57, актрисата не се стеснява да носи тоалети с екстремни цепки или дълбоки деколтета. Нещо повече, само преди ден тя бе част от зрелищното шоу на Риана, по време на което певицата представи новата си есенна колекция бельо Savage X Fenty.

View post on Instagram
 


Там, в компанията на звезди, на половината на възрастта на Мур, като Бела Хадид, Ирина Шейк, Кара Делевин и др., сияеше в целия си шикозен блясък и самата Деми. Бившата на Брус Уилис и Аштън Хъчър изглеждаше невероятно в зашеметяващо черно дантелено боди и мрежест чорапогащник. Разположена на кожен диван, актрисата излъчваше неподправен сексапил и изящество, което по нищо не отстъпваше на това на по-младите от нея модели.

View post on Instagram
 


Разбира се, за да поддържа такава фигура, Мур полага много усилия. Още по време на снимките на филма "Стриптиз" тя каза, че тренира по 6-7 часа на ден, а сега отделя поне 2-3 часа за физическа активност ежедневно, спортувайки под зоркото око на звезден треньор. Актрисата поддържа тялото си и с подходяща диета, съставена от органични натурални продукти като зеленчуци, плодове, сокове, смутита и супи. Диетата е балансирана с билки, кълнове, ядки и семена.

Резултатът е очевиден. И изглежда, че ненапразно сегашната съпруга на Брус Уилис - Ема Хеминг, е все по-притеснена от факта, че Деми и Брус могат да възобновят връзката си. Това беше съобщено наскоро пред New Idea от близки до звездната двойка.

На събитието, което се проведе в Лос Анджелис, присъстваха още цял куп знаменитости, сред които изпълнителите Лизо, Нормани, Росалия, Мигел, Травис Скот и, разбира се, самата Риана в целия ѝ блясък. То бе излъчвано от стрийминг платформата Amazon Prime Video заради пандемията от коронавирус.

View post on Instagram
 

Четете още: Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур: Гола, само по въже и камшик (снимки)