Автор
Ева Григорова

Диетолози критикуваха Гуинет Полтроу за нейните хранителни навици, тя им отговори

Холивудската актриса бе критикувана от диетолози и специалисти по хранене заради скорошно интервю, което даде.

Гуинет Палтроу отговори на критиките, с които се сблъска, след като разкри хранителните си навици и оздравителните си процедури по време на скорошно интервю в подкаст.

Холивудската звезда се сблъска с критиките от диетолозите, след като разказа как ежедневните ѝ навици включват кафе, упражнения в продължение на един час и след това костен бульон за обяд, последван от ранна палео вечеря.

След като коментарите ѝ в подкаста на д-р Уил Коул "Изкуството да бъдеш здрав" обиколиха социалните мрежи, сега Гуинет използва своята Instagram Story, за да поясни, че яде "много повече от костен бульон и зеленчуци" и не е споделяла "съвети за някой друг".


Разкривайки, че все още изпитва симптоми след прекарания Ковид, Гуинет каза: "Д-р Коул е човек, с когото работя вече повече от две години, за да се справя с някои хронични неща.

„Работя с нея, за да се съсредоточа наистина върху храни, които не са вредни."

Звездата от "Плъзгащи се врати" заяви, че яде много "варени зеленчуци, всякакви протеини" и здравословни въглехидрати, за да намали възпаленията.

Гуинет настоява, че режимът ѝ е бил съобразен с нея въз основа на собствените ѝ "медицински резултати" и "обширни тестове" и не е нещо, което тя препоръчва на другите.

"Това беше искрен и честен разговор между мен и моя лекар. Той не бе предназначен, за да даде съвет на някой друг. „
Актрисата също така заяви, че хранителните навици, за които говори в подкаста, не са точно храните, които яде всеки ден.

View post on Instagram
 


"И между другото, аз ям много повече от костен бульон и зеленчуци", каза тя. "Ям пълноценни ястия, а също така имам много дни, в които ям каквото си поискам. И да знаете, ям дори пържени картофи и каквото ми се прияде."

Тя добави: "Моята основна линия наистина е да се опитвам да се храня здравословно и да ям храни, които наистина ще успокоят възпалението след Ковида."



Четете още: Дрю Баримор отговори на Хю Грант, който порица "ужасното" ѝ пеене (ВИДЕО)